Sluit je aan bij ons team en help cliënten weer InCtrl te voelen over hun leven.

Ontdek de mogelijkheden binnen ons jonge en dynamische team…

InCtrl Zorgnetwerk is op zoek naar gemotiveerde medewerkers die samen met ons het verschil willen maken voor cliënten in de regio Twente. Als jong en dynamisch team streven wij ernaar om cliënten te helpen weer de regie over hun leven te pakken. Als jij ook wilt helpen om mensen zelfredzaam en weerbaar te maken, ben je bij ons aan het juiste adres.

Bij InCtrl Zorgnetwerk zijn er diverse mogelijkheden voor verschillende functies. Je komt te werken in een team van ongeveer 30 medewerkers van allerlei leeftijden, achtergronden en perspectieven.

Ontdek hoe jij het verschil kunt maken voor cliënten in Twente. Van Almelo tot Wierden – wij zorgen ervoor dat onze cliënten zich weer InCtrl voelen over hun leven.

Vacatures in regio Twente

Op dit moment zijn er helaas geen openstaande vacatures. Denk je toch dat je een goede match bent? Doe dan een open sollicitatie.
Cathlyn Kollen

Meer weten over ons werk in Twente?

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan horen we graag van je! Stuur je motivatiebrief en CV op via de solliciteerknop hieronder. De gesprekken zullen op locatie plaatsvinden in Apeldoorn. Deze vacature wordt gesloten wanneer we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Jouw collega's